Tilbage til nyhedsoversigt

Arkitekt / Designer søges

14. november 2022

Arkitekt/Designer med stærke formidlingskompetencer

Er du en dygtig formidler med stærke visuelle kompetencer, der kan skabe, bearbejde og implementere ideer og indhold? Kan du lave 3D-arkitektoniske diagrammer?

Vi har brug for en ny kollega i vores kommunikationsteam, der selvstændigt kan bidrage til videreudvikling af vores visuelle kommunikation, og som kan eksekvere hele vejen fra ide til udførelse på forskellige platforme.

Som person er du nysgerrig, selvstændig, proaktiv og imødekommende, og det falder dig naturligt at tage ansvar og møde deadlines. Vi leder efter en kollega, der både kan lytte og udfordre, og som vil bidrage aktivt til formidling af vores projekter og til tegnestuens faglighed gennem dialog, samarbejde og faglige diskussioner.

Du vil udføre dine opgaver i tæt samarbejde med vores kommunikationsansvarlige.

Dine opgaver vil omfatte:

Din profil:

 Om at arbejde hos Elgaard Architecture:

Elgaard Architecture arbejder med historiske, ofte fredede, bygninger og steder, som vi restaurerer eller transformerer, så de kan danne en stærk og brugbar historisk ramme om nutidige funktioner. Vi tegner også ny arkitektur, men altid i en historisk kontekst. Opgaverne svinger i skala fra indretningsopgaver til helhedsanalyser og udvikling af bygningsanlæg.

Vi lægger stor vægt på at have en virksomhedskultur, der er præget af kreative processer og samarbejde med respekt for hinandens faglighed. Vi har en åben dialog om opgaverne i en uformel tone og er dedikerede ift. at levere de bedste designløsninger og den bedste service for vores kunder. Vi ønsker, at vores medarbejdere bliver hos os i mange år, og vi har stort fokus på trivsel og den enkeltes mulighed for udvikling.

Tegnestuen ligger i indre København og har i dag 30 medarbejdere, som alle indgår tværfagligt i teamet på kryds og tværs af opgaverne.

Det praktiske:

Din ansøgning skal indeholde et motiveret ansøgningsbrev, et komplet CV og en portfolio i PDF-format. Den ikke må overstige 10 MB.

Ansøgningen sendes til job@elgaardarchitecture.com
Skriv Arkitekt/Designer & Formidler i emnefeltet

Ansøgningsfrist: torsdag den 15. december 2022. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Kommunikation Louise Lefèvre på ll@elgaardarchitecture.com / tlf.: 26 18 37 19