Tilbage til nyhedsoversigt

Erfaren arkitekt eller konstruktør søges

Minimum 5 års erfaring med projektering i Revit er et krav.

05. januar 2024

Erfaren projekterende arkitekt eller bygningskonstruktør 

Vi søger en engageret arkitekt eller bygningskonstruktør, der har mindst 5 års erfaring med projektering i Revit, og som har lyst til at blive en del af vores tværfaglige team på tegnestuen.

Vi har hos Elgaard Architecture gennem mere end et årti, arbejdet med at aktivere potentialet i den byggede kulturarv.

Vores kunder kommer igen – år efter år, og vi gør os stor umage for at det sker. Der bliver stillet krav til os, og vi hjælper med at udvikle opgaverne så alle behov og krav blive opfyldt – både de umiddelbart opståede og dem, der tilgodeser det lange perspektiv på tværs af generationer. Vores kunder er vidende om, at de har deres huse til låns, og vil gerne give dem videre til de næste generationer i bedre stand, end de overtog dem – det hjælper vi med.

Vi arbejder i alle faser fra ideoplæg til byggeledelse, med en portefølje af projekter som spænder bredt i kompleksitet og størrelse. Men altid har høj kvalitet som omdrejningspunkt.

Du skal være erfaren Revit-projekterende, kunne lave en bygningsdelsbeskrivelse, forholde dig til et budget, føre en respektfuld dialog med både kolleger, myndigheder, samarbejdspartnere og kunder. Du skal kunne kommunikere klart i både tekst, tale og tegning.

Vi forventer, at Office-pakken er en selvfølge, og at du kan begå dig i dele af adobe-pakken – primært illustrator og In-Design. Erfaring med AutoCad og Rhino er en fordel.

Du kommer til at indgå i et team af 25 ambitiøse kolleger bestående af arkitekter, konstruktører og en enkelt historiker, som alle hver dag gør deres bedste for at de ejendomme vi bliver betroet, udvikles i tæt dialog med vores kunder og via grundige analyser, så ønsker og muligheder hele tiden afvejes og prioriteres.

Du skal både kunne arbejde selvstændigt og kunne indgå i et team, da vi har mange opgaver i gang på samme tid og du må forvente at skulle håndtere flere opgaver sideløbende, i forskellige roller afhængigt af projektet.

Når du arbejder hos os, skal du derfor udfylde din rolle til projektets bedste med alt, hvad du har lært, og udvikle dig i takt hermed, men vi tilbyder dig også det andet og større perspektiv, der udgøres af det lange blik for den historiske udvikling – vi kalder det weiterschreiben, fordi det beskriver præcist, hvad vi gør hos os hver dag.

Vi holder til i et af Forsvarets gamle munderingsmagasiner i Rigensgade i indre København, i gåafstand fra Nørreport og Østerport station. Vi tilbyder løn, pension, efteruddannelse og arbejdsforhold efter overenskomst, samt en sundhedsordning, frokostordning, frugtordning, faglige og sociale arrangementer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. Direktør Pernille Mårtensson på pm@elgaardarchitecture.com.  Vi ser frem til at modtage din ansøgning, gerne inden udgangen af januar  – men vi læser dem løbende på job@elgaardarchitecture.com.