Tilbage til nyhedsoversigt

Bygningskonstruktør søges

23. juni 2022

Elgaard Architecture søger en engageret bygningskonstruktør med min. 7 års erfaring.

Vi søger en erfaren bygningskonstruktør, som deler vores interesse for bevaring og udvikling af den fredede og bevaringsværdige bygningsarv. Tiltrædelse snarest muligt.

Om dig

Du er en nysgerrig og positiv person, som ønsker at være med til at udvikle den bygge kulturarv. Du trives i at arbejde i teams på tegnestuen og med vores eksterne samarbejdspartnere og kan arbejde selvstændigt. Vi vægter at du er ambitiøs og initiativrig og har lyst til hele tiden at udvikle dig fagligt som en del af tegnestuen. Du er en erfaren bygningskonstruktør – gerne indenfor den byggede kulturarv og har lyst til at indgå i vores team af specialiserede medarbejdere. Du har erfaring indenfor både 2D- og 3D-projektering (Revit), udbud, tilsyn og byggeledelse.

Du indgår i kommunikation med kunder, brugere, øvrige rådgivere, entreprenører, myndigheder mm. Du kan varetage budgetter, byggeregnskaber, sagsøkonomi og den daglige ledelse af mindre projekter.

Om os

Vores team af arkitekter, konstruktører og historikere er højt specialiserede i bevaring og udvikling af den fredede og bevaringsværdige bygningsarv. I hvert enkelt projekt skræddersyr vi vores rådgivning med afsæt i de stedsspecifikke værdier, der knytter sig til bygningens og stedets nære kontekst. Med sans for detaljen såvel som de store linjer.

Vores projekter varierer meget i både type og størrelse og der er aldrig to projekter, der ligner hinanden. Vi sammensætter derfor altid vores hold med de rette kompetencer. Hvis opgaverne er små, arbejdes der også primært individuelt, men med sparring fra kollegaer. Vi vægter højt, at vi som kollegaer kommer hinanden ved og i fællesskab løfter det faglige niveau på tegnestuen.

Hos Elgaard Architecture sætter vi en ære i at kommunikere vores projekter tydeligt igennem hele projektforløbet i relevante medier, herunder 2D tegninger, visualiseringer, diagrammer mm. Tegnestuen arbejder i 3D i både skitserings- og projekteringsfaserne og arbejder aktivt med fysiske modeller, herunder vores 3D printer.

Vi er en uformel arbejdsplads med ca. 30 ansatte med forskellig baggrund. Vores tegnestue ligger i  København i et gammelt munderingsdepot i Rigensgade Kaserne. Hos Elgaard Architecture har vi høje ambitioner, men vægter også en god balance mellem arbejde, familieliv og fritid så der er plads til den fleksibilitet, som hverdagen kræver.

Ansøgning med motivation, cv og relevante referencer sendes senest 23. juli 2022 til info@elgaardarchitecture.com

Skriv ”Bygningskonstruktør” i emnefeltet.