Elgaard Architecture
Tilbage til nyhedsoversigt

Skitserende arkitekt – med fokus på rum og inventar

26. maj 2021

Elgaard Architecture søger en dygtig skitserende og projekterende arkitekt med ca. 5 års erfaring, der har blik for og stærke kompetencer inden for formgivning, materialeforståelse og koblingen mellem nyt og gammelt. Den primære skala er rum og inventar, men ikke udelukkende.

Du kan lave realistiske visualiseringer med høj grad af taktilitet og detaljering på bygningsdelsniveau, formgive og udvikle fast inventar med indlevelse og forståelse for de historiske rammer, atmosfære og stedsspecifikke kvaliteter. Du kender til møbelkunst og kan udvælge de rette stykker inventar til ethvert projekt. Du kan formidle både koncept og detaljer og har en stærk sans for indretning, materialitet, lyssætning og farvesætning.

Som person er du nysgerrig, selvstændig, proaktiv og imødekommende, og det falder dig naturligt at tage ansvar og møde deadlines. Vi leder efter en kollega, der både kan lytte og udfordre, og som vil bidrage aktivt til projekterne og tegnestuens faglighed gennem dialog, samarbejde og faglige diskussioner.

Krav og kvalifikationer

Om os

Elgaard Architecture arbejder med historiske, ofte fredede, bygninger og steder, som vi restaurerer eller transformerer, så de kan danne en stærk historisk ramme om nutidige funktioner. Vi tegner også ny arkitektur, men altid i en historisk kontekst. Opgaverne svinger i skala fra indretningsopgaver til helhedsanalyser og udvikling af bygningsanlæg.

Vi lægger stor vægt på at have en virksomhedskultur, der er præget af kreative processer og samarbejde med respekt for hinandens faglighed. Vi har en åben dialog om opgaverne i en uformel tone og er dedikerede ift. at levere de bedste designløsninger og den bedste service for vores kunder. Vi ønsker, at vores medarbejdere bliver hos os i mange år, og vi har stort fokus på trivsel og den enkeltes mulighed for udvikling. Vi følger Danske Arkitektvirksomheders overenskomst.

Tegnestuen ligger i indre København og har i dag 30 medarbejdere, som alle indgår tværfagligt i teamet på kryds og tværs af opgaverne.

 

Ansøgning med motivation, cv og relevante referencer sendes til info@elgaardarchitecture.com senest den 14. juni 2021.

Skriv ”Skitserende arkitekt – med fokus på rum og inventar” i emnefeltet.

Læs mere om os på www.elgaardarchitecture.com.

Eventuelle spørgsmål rettes direkte til CEO Pernille Mårtensson: pm@elgaardarchitecture.com