Ydelser

Elgaard Architecture en full-service tegnestue. Vores ekspertise er kulturarv og historiske bygninger – og al den kompleksitet, som det indebærer. Vi bistår vores kunder i alle faser fra den helt indledende afklaring til konkret rådgivning på byggepladsen. Vi deler vores ydelser op i

Bygherrerådgivning
Mulighedsstudier
Programmering
Projektering

Viden og mod til at udfordre

Vi restaurerer og transformerer historiske bygninger, så identitet, brugsværdi og økonomisk potentiale styrkes. Med dyb viden om bygningsarven og bevaringen af den og med modet til at udfordre forbinder vi fortid, nutid og fremtid.

Som erfarne arkitekter kender vi kulturhistorien og fredningsreglerne indgående. Vi samarbejder tæt med kunder og myndigheder, og vi gør os umage for at være en vidende, diplomatisk og modig samarbejdspartner.

Vi ser bygninger som punkter på en tidslinje. Mange bygninger, vi arbejder med, eksisterede længe før os og vil eksistere længe efter. Vi vil gerne udvikle dem og skrive aktivt videre på deres fortælling. Det kalder vi for Weiterschreiben.

Historiske bygninger har både en berettigelse i sig selv som kulturarv og en økonomisk værdi for ejerne. Vores ambition er at forstå og forstærke bygningernes historiske identitet, så kulturarven aktiveres og øger forretningspotentialet. Det kalder vi for dobbelt bundlinje.

Vi har blik for både de store linjer og detaljen. Vores historikere kan grave dybt i et byggeris fortid og sammen med arkitekterne finde et steds karaktergivende detaljer. Og så gør vi os generelt bare umage med alt. I detaljen. Det kalder vi for attention to detail.

Se vores kundeliste